En smart strängsprutningslinje är automatiserad och styrs av data

Smarta lösningar ger säkrare, effektivare och mer pålitliga enheter. Projektframgångar bygger ofta på en förståelse för operatörernas behov. Extrons användarfokuserade lösningar i kombination med en hög automatiseringsgrad säkerställer att enheterna uppfyller de höga kraven i din produktion.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Hitta din upprullare

Extron VIRE Contact-upprullare är lämpliga för ett stort antal olika typer av bygg- och förpackningsplastfilm med olika bredder.

Extron VIRE Multi har utformats för helautomatisk, säker och effektiv upprullning av olika typer av plastfilm för byggbransch, förpackningsindustri och livsmedelsbransch.

Extron VIRE Stretch har utformats för helautomatisk upprullning av plastfilm. Silo Stretch är med 3400 mm bredd optimerad för 750 mm silokrympfilm.

VIRE-upprullare

 

VIRE-strängsprutningsrullar har konstruerats för automatiskt upprullning av plastfilm. VIREupprullare är lämpliga för ett stort antal olika typer av plastfilm med olika bredder för byggbransch, förpackningsindustri och livsmedelsbransch. Vår konstruktions- och tillverkningsexpertis hjälper er att säkerställa en säker, flexibel och effektiv produktion.

Våra upprullares maxhastighet är upp till 200 meter per minut. En flexibel spänningsstyrning ger en utmärkt grund för vidare rullbehandling. En användarvänlig motordriven axel och helautomatisk rullhantering ger maskinen säkerhet på högsta nivå.

Boka ett möte med oss

Bjud in oss till din fabrik :

Vill du veta hur du kan göra din plastproduktionslinje säkrare? Bjud in oss till din fabrik så berättar vi.

"*" indicates required fields